Meatand.more – lunch station

Adres:
Postępu 10
02-676 Warszawa
róg Postępu i Cybernetyki

Telefon:
790 790 171

Godziny otwarcia:
Pon. - Pt.: 10.00 - 17.00

Tu nas znajdziesz:
Facebook

Meatand.more – lunch station – Otwarte od 27 stycznia

Meatand.more – lunch station to nowe bistro na Mokotowie na skrzyżowaniu ulic Cybernetyki i Postępu. Otwarte jest od poniedziałku do piątku od godziny 10.00 do 17.00 i jak sama nazwa wskazuje, specjalizuje się w daniach lunchowych.

Specjalnością Meatand.more lunch station jest porchetta – tradycyjna włoska potrawa: dwa rodzaje mięsa wieprzowego marynowane przez 24 godziny, a następnie wolno pieczone, w pszennej bułce z domowej roboty piklami! Porchetta podawana jest na ciepło, a przepis na doskonałe mięso jest pilnie strzeżoną tajemnicą właścicieli.

meatand.more porchetta

kliknij, aby powiększyć

Oprócz tego Meatand.more lunch station oferuje burgery, sandwiche, a również dania lunchowe z frytkami. Zresztą zobaczcie poniższe menu! Brzmi pysznie!

meatand.more

Zapraszamy!

ul. Postępu 10, przy skrzyżowaniu z Cybernetyki

Galeria:

Powiązane wydarzenia:

  • Porchetta od Meatand.more

    Kuchnia włoska słynie zarazem ze swej prostoty jak i wyśmienitości. Ale prostota ta polega na umiejętności łączenia różnych...

    czytaj dalej »

    Już wkrótce otwarcie!

    27.01.2014

    Właśnie na gastronomicznej mapie naszego rejonu pojawia się nowy obiekt. Właściciele zapowiadają otwarcie na 27 stycznia! Co wiemy? Znamy nazwę: Meat and...

    czytaj dalej »